Partner relatie retraite

Samen groeien in communicatie, liefde, intimiteit en seksualiteit

Partner relatie retraite

Samen groeien in communicatie, liefde, intimiteit en seksualiteit

Modules

 

Gedurende 2 dagen komen er 6 modules aan bod.

Je krijgt als groep een introductie over onderwerpen en er is gelegenheid tot vragen stellen.

Vervolgens werk je samen met je partner aan deze thema’s gedurende de dagen.

 

Aandacht en waardering

Als je niet krijgt waar je naar verlangt in je relatie ga je dat proberen te krijgen door te vechten, beschermen, afsluiten of vluchten uit de relatie. Je leert nieuwe patronen te creëren waardoor je de liefde op een dieper niveau terugvindt.

Pijnplekken en gevoeligheden

Je kwetsuren probeer te verstoppen. Weet je hoe je hier mee kunt omgaan, zodat je het in het verleden kunt laten? Kent je partner je gevoeligheden en weet hij/zij daar op een steunende manier mee om te gaan?

Liefde en hechting

Je bouwt samen aan liefde en hechting door toegankelijk, betrokken en responsief te zijn naar elkaar. De chemie van de liefde en hechtingspatronen worden duidelijk, waardoor je elkaar beter gaat begrijpen.

Strelen en oogcontact

Durf je intiem te zijn met je partner? Raak je elkaar aan, zonder dat er meteen seks van komt? Kijk je elkaar wel eens diep in de ogen? Bedrijf je samen de liefde?

Behoeften en gevoelens

Heb je genoeg wilskracht of misschien wel teveel? Weet je wat je voelt en durf je dat uit te spreken naar je partner. Kun je dat zonder te kwetsen? Mag je er voor jezelf zijn of sta je altijd in dienst van de ander?

Seksuele ontwikkeling

Je hebt samen een vast repertoire opgebouwd. Weet je wat je zelf fijn vindt en hoe je dat aan je partner duidelijk maakt? Wil je leren meervoudig orgastisch te worden en diepe liefde te ervaren?

Investering

  

partner relatie retraite

2 dagen van 1.750

nu voor € 1.000 pp

inclusief 21% BTW en verblijf

Loveworkx. Laat liefde voor je werken.

Veel mensen denken dat ze hun relatie zelf moeten kunnen verbeteren

De tijd lost het niet op

Als man loop je over het algemeen niet te koop met je problemen en accepteer je dat het een tijdje niet goed gaat. Vaak ben je ook druk met je werk en iedereen heeft tenslotte wel eens wat.

Praten met anderen

Ook praten met goede vriendinnen of familie lossen je problemen niet op. Je moet daarvoor echt bij je partner zijn. Maar als die er niet over praat wat doe je dan?

Geen input

Veel stellen leven als maatjes, langs elkaar heen en missen de diepgang in hun relatie. Neem je genoegen met de status quo? Dit kan het toch niet zijn. Het komt niet vanzelf aanwaaien.

Wat kun je verwachten van Loveworkx?

Succesvolle aanpak

Loveworkx is dé plek, waar mensen succesvol aan hun relatie werken.

Veilige setting

We creëren een veilige setting, waardoor je samen met je partner werkt aan je relatie en vol inspiratie weer naar huis gaat.

Vernieuwend

We brengen vernieuwende inzichten en ervaringen, die je relatie verrijken en verdiepen.

Loveworkx creëert veilige, sterke en liefdevol verbonden partners.

Wat zijn de effecten van de Loveworkx aanpak?

Er is echte aandacht

Je voelt je gewaardeerd, gesteund, gehoord, begrepen en gezien door je partner.

Zin in elkaar

Meer intimiteit en seksuele tevredenheid. Je voelt je vitaal en dat merk je zowel thuis als op je werk.

Rust en ontspanning

Je vindt het fijn om thuis te komen. Je voelt je geborgen en ontspannen. Er is geen angst meer voor ruzies of verlating.

Ervaringen met de Loveworkx aanpak

Succesvolle aanpak

We liepen wat vast in een onderwerp en wilden graag iemand van buiten af mee laten kijken. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Jacqueline. Mooi hoeveel er aangeraakt kan worden in zo’n kort tijdbestek. We zijn met een hoop inzichten en wederzijds begrip weer naar huis gegaan en kunnen weer  samen vooruit. Ik heb haar ervaren als een fijne, integere en empathische therapeut.

Deborah Vogel

Dicht bij elkaar gekomen

We waren mijlenver van elkaar waren verwijderd. We konden er samen niet meer over praten en niet meer tot elkaar komen. We hebben voor Jacqueline gekozen omdat zij zowel een achtergrond heeft in het bedrijfsleven als een ervaren relatie- therapeut is. Dat bleek een goede match te zijn. Ze is een fijn, prettig en rustig persoon die goed luistert. In haar aanpak is ze flexibel en creatief. Ze heeft ons weer tot elkaar gebracht en ons allebei handvatten gegeven om weer verder te kunnen. Misja

Een vervullende relatie

Om naar ons gevoel toe te gaan en daar te kunnen blijven, brengt ons werkelijk met elkaar in contact! Ik heb geleerd mij kwetsbaar op te stellen en onbruikbare patronen los te laten. Ik heb opnieuw vertrouwen gekregen in onze relatie en ontdekt dat onze relatie vervullend kan zijn op alle niveaus. Jacqueline heeft een warme persoonlijkheid, beweegt flexibel mee met wat er is, en bewaakt tegelijkertijd de rode draad. Deze ervaring is bekrachtiging van je zijn. Dank! Stefanie

Jacqueline Evers – zeer ervaren relatietherapeut met hart voor mens en resultaat

Ervaring

In de afgelopen 16 jaar heb ik meer dan 1350 cliënten succesvol geholpen. Als kernteam docent aan de Nederlandse Academy voor Psychotherapie heb ik meer dan 250 therapeuten opgeleid.

Opleiding

Ik ben gediplomeerd in Psycho- en Hypnotherapie (4-jarige opleiding) en Integratief Kindertherapeut (4-jarige opleiding). Ik ben gecertificeerd in EFT (Emotionally Focused Therapy), Voice Dialogue en Familieopstellingen. ​

Aanpak

Mijn aanpak is gebaseerd op de belangrijkste hedendaagse inzichten over relatietherapie en mijn jarenlange praktijkervaring. Ik maak gebruik van mijn eigen ontwikkelde methode en werk met interventies die op maat worden afgestemd op beide partners. ​

Relatietherapeut Jacqueline Evers

Ik ben docent, trainer en relatietherapeut

Naast mijn therapeutische kennis en ervaring heb ik ook lesgegeven als kernteam docent op de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit.

Ik spreek de taal van het hart

Ik hoor vaak dat ik een warme en confronterende stijl hanteer, waarbij ik zonder oordeel luister, snel tot de kern kom en praktische handvatten biedt.