Boek direct je afspraak

Relatietherapie

Wil je samen verder na een crisis? Bijvoorbeeld als je partner is vreemdgegaan of als jullie elkaar uit het oog zijn verloren en niet meer weten hoe jullie elkaar terug kunnen vinden. Ik help jullie graag verder.
  • Intakegesprek
  • 5 uitgebreide sessies
  • Tarief € 1.300,75 incl. 21% BTW

Individuele therapie

Soms wil je alleen aan je relatie werken. Je kunt er ook tijdens relatietherapie achterkomen dat je nog een aantal zaken uit het verleden niet hebt verwerkt. Dan kun je kiezen voor individuele therapie.
  • Intakegesprek
  • 5 sessies van 50 minuten
  • Tarief € 750, vrijgesteld van BTW
  • Via de aanvullende verzekering wordt hypnotherapie therapie vaak voor een deel vergoed

Hoe het allemaal werkt

1. Je kunt meteen online het intakegesprek INPLANNEN voor jullie RELATIETHERAPIE traject of voor de INDIVIDUELE THERAPIE. Je kunt me ook bellen voor het plannen van een afspraak. De aanbetaling voor het traject is respectievelijk € 149 voor relatietherapie en € 125 voor individuele therapie.

2. Zodra de afspraak is gemaakt ontvang je de AFSPRAAKBEVESTIGING EN VRAGENLIJST per e-mail die mij de informatie geeft die ik nodig heb om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens het intakegesprek. 

3. DE AFSPRAAK. Je kunt een afspraak maken in mijn praktijk in Almere, Huizen of online. 

4. Aan het einde van het intakegesprek PLANNEN we de 5 sessies in voor de vervolggesprekken. 

5. Na het intakegesprek stuur ik je de FAKTUUR voor het resterende bedrag. Je kunt het bedrag meteen na het intake via iDeal overmaken. In ieder geval ontvang ik het bedrag graag uiterlijk voor de eerste sessie.

6. Vervolgens maak ik een THERAPIEPLAN waarbij ik de huidige en gewenste situatie beschrijf en de meetpunten. 

7. Een verslag van een sessie is ook mogelijk en kost € 60 incl. 21% BTW per keer. Mocht je onverhoopt niet verder gaan na het intakegesprek dan zijn de kosten voor het intakegesprek respectievelijk € 149 voor het relatietherapie traject en € 125 voor de individuele therapie. 

Relatieweekend

Wil je in korte tijd je relatie verbeteren? Kies dan voor een relatieweekend. Er zijn twee mogelijkheden voor dit relatieweekend: een verwenweekend en een verrassingsweekend.

De investering voor dit relatieweekend inclusief begeleiding, 1x overnachting, 2x lunch, 1x diner en 1x ontbijt bedraagt 2.445 euro inclusief 21% BTW.

Locatie: Boetiekhotel BonAparte in Lochem. Andere locaties zijn mogelijk tegen meerprijs. Data: een weekend in overleg. Dit kunnen ook twee doordeweekse dagen zijn.