Investering

 

Loveworkx relatiepakket 

Boek, 2 werkboeken en mini online training voor € 275

incl. 21% BTW en verzendkosten

Loveworkx relatiepakket

Een compleet pakket waarmee je direct aan de slag gaat om je relatie te verbeteren. 

Ga direct aan de slag om aan je relatie te werken

Eigen tempo

Je kunt de tijd nemen die elk onderdeel van het proces van je vraagt en helemaal afstemmen op jullie behoeften.

Samen naar elkaar toe groeien

Je kunt een vast moment kiezen om samen aan de slag te gaan met de oefeningen. Je kunt bijvoorbeeld elke week een oefening doen om zo stapsgewijs je relatie te verbeteren.

Alleen werken aan je relatie

Wanneer je partner er nog niet open voor staat, kun je alvast zelf aan de slag met de handvatten en praktische tips. Dat heeft zeker effect op je relatie.

Loveworkx. Laat liefde voor je werken.

Een relatiecrisis is niet makkelijk, soms beangstigend en je loopt er niet mee te koop

Schaamte

Je houdt niet van het idee om je relatie issues ​​met een vreemde te bespreken. Dan krijg je vaak goedbedoelde adviezen die niet bij je passen. Soms heb je dat nog niet eens met je partner gedeeld.

Energielek

Relatieproblemen kosten energie. Je kan daar niet gemakkelijk over praten en je wordt er dagelijks mee geconfronteerd. Dat heeft effect op de rest van je functioneren op je werk en in je gezin.

Straks ben je te laat

De meeste mensen zoeken pas hulp als ze al maanden verder zijn. Ondertussen hebben ze zich tevergeefs door alle emotie heen geprobeerd te werken. En vaak zijn ze dan al ver van elkaar verwijderd geraakt.

Wat biedt het Loveworkx relatiepakket?

Succesvolle aanpak

Een stapsgewijze aanpak die je door alle fasen heen helpt en waardoor je stap voor stap samen uit deze crisis komt.

Praktijkvoorbeelden

In het boek staan voorbeelden vanuit het perspectief van beide partners beschreven. Dat zorgt voor herkenning en inzicht in de beleving van jezelf en je partner.

Praktische handvatten

Een praktisch boek met achtergrondinformatie, praktijkverhalen en 15 oefeningen die je helpen je relatie te verbeteren.

Ervaringen met de Loveworkx aanpak

Succesvolle aanpak

We liepen wat vast in een onderwerp en wilden graag iemand van buiten af mee laten kijken. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Jacqueline. Mooi hoeveel er aangeraakt kan worden in zo’n kort tijdbestek. We zijn met een hoop inzichten en wederzijds begrip weer naar huis gegaan en kunnen weer  samen vooruit. Ik heb haar ervaren als een fijne, integere en empathische therapeut.

Deborah Vogel

Doortastend

Jacqueline stelt je allereerst enorm op je gemak en is een zeer prettig persoon. Ze is daarnaast ook doortastend. Door de juiste vragen te stellen dringt ze zeer snel tot de kern door. Hierdoor wordt “alles” voor mij overzichtelijk en zeer duidelijk. Van de sessie geeft ze ook een zeer duidelijk verslag , wat mij houvast geeft. Voor mij is dit verslag zeer handig…… omdat het ,althans voor mij, het onmogelijk is om alles wat besproken is meteen te “onthouden”.

Yves

Samen verder na vreemdgaan

Mijn man is vreemdgegaan en dat was best heftig. Het is niet zo dat we elkaar niet begrijpen of dat we niet met elkaar communiceren of dat onze gevoelens niet toelaten maar toch leer ik elke keer in de sessie bij Jacqueline we iets nieuws over hoeveel we elkaar op een dieper niveau kunnen begrijpen onze gevoelens toe kunnen laten en de verbinding verder te vergroten. Ik zou het iedereen aanraden!

​M.

Jacqueline Evers – zeer ervaren relatietherapeut met hart voor mens en resultaat

Ervaring

In de afgelopen 16 jaar heb ik meer dan 1350 cliënten succesvol geholpen. Als kernteam docent aan de Nederlandse Academy voor Psychotherapie heb ik meer dan 250 therapeuten opgeleid.

Opleiding

Ik ben gediplomeerd in Psycho- en Hypnotherapie (4-jarige opleiding) en Integratief Kindertherapeut (4-jarige opleiding). Ik ben gecertificeerd in EFT (Emotionally Focused Therapy), Voice Dialogue en Familieopstellingen. ​

Aanpak

Mijn aanpak is gebaseerd op de belangrijkste hedendaagse inzichten over relatietherapie en mijn jarenlange praktijkervaring. Ik maak gebruik van mijn eigen ontwikkelde methode en werk met interventies die op maat worden afgestemd op beide partners. ​

Relatietherapeut Jacqueline Evers

Ik begrijp de business context

Naast mijn therapeutische kennis en ervaring heb ik tevens een achtergrond in het bedrijfsleven waar ik onder meer business unit manager en interim manager ben geweest.

Ik spreek de taal van het hart

Ik hoor vaak dat ik een warme en confronterende stijl hanteer, waarbij ik zonder oordeel luister, snel tot de kern kom en praktische handvatten biedt.