Resultaten en referenties - er valt zoveel te bereiken

Referenties op het gebied van individuele therapie en coaching

Lieve Jacqueline. Héél veel dank voor de liefdevolle, leerzame sessies. Ik voel me lichter, rijker en sterker! De individuele sessies en ook wat we bij jou in relatietherapie samen hebben gedaan in de afgelopen tijd, heeft ervoor gezorgd dat ik het ook écht in het dagelijkse leven kan uitvoeren. Ik vind het gewoon bijna jammer dat de sessies nu voorbij zijn. Het is voeding voor de ziel. Nogmaals héél veel dank!! En hoewel ik je vertelde dat ik hoop je niet meer nodig te hebben, hoop ik je tóch graag nog eens te zien.

Liefs, J

 

Geen Dokter Rossi maar een luchtige, concrete, doortastende en meelevende niet-hypnotiserende hypnotherapeute. Als je geen zin heb in een lang traject waarin je alles zelf moet uitvinden, kan ik de zeer deskundige Jacqueline Evers van harte aanbevelen. ​

 H.J. 

 

De aanpak van Jacqueline is een effectieve combinatie van persoonlijke heling en zakelijke coaching. Wat ik waardeer aan Jacqueline zijn haar inlevingsvermogen, haar rust, haar analytisch vermogen en haar zakelijk inzicht. Jacqueline is een meester in haar vak.

Annick 

 

Jacqueline begrijpt snel wat de kern van het probleem is. Daarbij helpt ze je de gevoelslaag te bereiken in plaats van alleen de rationele kant. Ze staat zelf ook midden in het leven, stoer en gevoelig tegelijk. Ze heeft een ruime blik op alle aspecten van het leven. Ze geeft begrip en erkenning. Dat geeft vertrouwen. Een warm gevoel, waardoor je snel bij je eigen gevoel kunt zijn. Hoe goed het in je leven ook gaat, ik kan het iedereen aanraden: het maakt je gelukkiger.

Hannah 

 

Ik was op zoek naar ondersteuning om los te komen van de situatie waarin ik zat, het verdriet vanuit het verleden een plaats te geven en vooral weer te (leren)genieten van het leven. Wat me aanspreekt in de aanpak van Jaqueline is de duidelijkheid, recht door zee en de helderheid in de gesprekken. Je zelf laten ontdekken wat het is, wat je nodig hebt, zonder dat er sprake is van zweverigheid.

Marcel 

 

Jacqueline is een hele fijne gids om jou te krijgen waar je zou moeten zijn.Ik beveel haar van harte aan!

Jop Joris 

 

Dat ik bij Jacqueline binnenkwam voelde ik me een hopeloos, klein, nietig persoontje. Na een aantal sessies onder haar heerlijke rustige, warme begeleiding voelde ik dat eindelijk iemand me begreep en heeft ze me geholpen weer op een positieve manier naar mezelf te kijken en mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik voel me een eenvoudig, open, eerlijk en gelukkig persoon die er weer toe doet! Jaqueline bedankt x

Veel liefs en goeds, x Mariët

 

Via lessen in Kundalini-yoga ben ik bij Jacqueline terecht gekomen. Omdat de yoga voor mij (en mijn fibromyalgie-lijf) niet werkte gaf zij aan te willen bekijken of ze mij op een andere manier zou kunnen helpen. In een gesprek waarbij het al snel erg vertrouwd voelde, bood ze mij aan om eens een hypnotherapie-sessie te ondergaan. Daar zou ik meer bij gebaat kunnen zijn.

En dat bleek een fantastisch advies te zijn. Na ruim 20 jaar met fibromyalgie geleefd te hebben ben ik nu zo goed als pijnvrij!!!!!!Heel bijzonder vind ik dat nog steeds en het heeft ook wel even geduurd voordat ik het zelf durfde te geloven! Ik had het niet meer voor mogelijk gehouden en geloofde het ook eigenlijk niet toen Jacqueline het als een mogelijk doel van de behandeling noemde. Want ik had al heel wat therapeuten gezien in mijn leven.

Maar nu ik zo goed als pijnvrij ben is mijn toekomstverwachting ook veranderd. Ik heb meer energie en ben aan het onderzoeken d.m.v. cursussen of ik niet toch nog ander werk wil gaan doen! Kortom ik bevind mij nu in een spannend en leerzaam proces dat ik niet meer verwacht had! En daar ben ik Jacqueline natuurlijk uitermate dankbaar voor.

Liefs en groeten, Erica

 

Ik heb Jacqueline leren kennen als kindertherapeut in de moeilijke periode na mijn scheiding. Ik heb haar in die periode ervaren als een warme, betrokken therapeut met een diepe, warme betrokkenheid. Net als Jacqueline ben ik de laatste jaren tot de overtuiging gekomen dat het niemand helpt om te blijven hangen in het verleden, waarbij gevoelens als schuld, spijt, boosheid of negatievere gevoelens als wrok, verbittering en haat een kans krijgen als krachtige bronnen van negatieve energie.

De kracht van het levensgeluk schuilt in het hier en nu en de positieve verbindingen tussen mensen, zonder oordelen of verwijten daarbij een rol te laten spelen. Dat kan alleen als je zelf de regie kunt voeren over de grillen van je verstandelijke vermogens. Ik heb er alle vertrouwen in dat haar programma’s kunnen bijdragen aan een betere wereld, waarbij de positieve verbindingen tussen mensen centraal staan!

Jan Willem Voort