Loveworkx in kranten en tijdschriften

In het onderdeel Sex & Relatie in het december nummer van Marie Claire staat het artikel ‘Uitgekeken op je partner. Mee leren leven of…’. Ik werd daarvoor geïnterviewd.

 

In het onderdeel Sex & Relatie in het januari nummer van Marie Claire werd ik geinterviewd voor het artikel ‘Verder na ontrouw, kan dat überhaupt?’

 

Voor thema nummer seksualiteit van het Vakblad van de Nederlandse Beroepsverenging van Hypnotherapeuten schreef ik het artikel ‘Let’s talk about sex’ over de pijn van de afwijzing van de partner die graag seks wil. Het praten over seks wordt door veel mensen als ongemakkelijk ervaren.

Interviews bij NPO Radio 1 Fris! met Mirthe van der Drift

Kun je een relatie hebben met iemand met een totaal andere politieke voorkeur?

Soms heb je een vraag waarvan je denkt: hoe zit dat nou? Maar durf je deze vraag niet te stellen omdat deze zo ongemakkelijk is. In de rubriek ‘Ik Durf Het Bijna Niet Te Vragen’ gaan wij op zoek naar het antwoorden! Luisteraar Erik van Radio NPO 1 Fris! vraagt zich af of je met iemand kunt zijn die een héél andere politieke voorkeur heeft dan jijzelf. Het antwoord krijgt hij van publicist Anne Fleur Dekker en relatietherapeut Jacqueline Evers.

Is de liefde te sturen?

De relatie tussen The Bachelorette Gaby Blaaser en haar droomman Joey heeft niet lang stand gehouden. In het vliegtuig terug naar Nederland wist ze het zeker: ‘dit was een vakantieliefde’. Boer zoekt vrouw, The Bachelorette, of Gordon gaat Trouwen. Programma’s met als doel de ware te vinden. Maar is de liefde überhaupt wel te sturen door middel van een programma of gaat de liefde altijd haar eigen weg? Daarover gaan Mirthe van der Drift en ik in gesprek tijdens de uitzending van NPO Radio 1 Fris!

Val je op iemand vanwege het uiterlijk of innerlijk?

Soms heb je een vraag waarvan je denkt: hoe zit dat nou? Maar durf je deze vraag niet te stellen omdat deze zo ongemakkelijk is. In de rubriek ‘Ik Durf Het Bijna Niet Te Vragen’ gaan wij op zoek naar het antwoord! Luisteraar Sophie hoort veel mensen zeggen dat het uiterlijk van iemand niet belangrijk is in de zoektocht naar een partner, maar vraagt zich af of dat echt zo is. Want kan je eigenlijk wel op iemand vallen die je niet aan aantrekkelijk vindt? Het antwoord krijgt ze van relatietherapeut Jacqueline Evers.

Kan apart slapen nou ook goed zijn voor je relatie?

Er rust een taboe op, want het klinkt nou niet echt alsof je relatie heel goed gaat. In de uitzending van Radio NPO1 Fris! beantwoord ik de vragen over wat het betekent om als stel apart te gaan slapen.

Kun je nog samen verder als je partner is vreemdgegaan?

Op Radio NPO1 Fris! werd ik door Mirthe van de Drift geïnterviewd naar aanleiding van een luisteraars vraag uit de rubriek ‘Ik durf het bijna niet te vragen’. Veel mensen zeggen dat als hun partner vreemdgaat, dat het dan echt klaar is met de relatie. Is dat ook zo of kun je toch als stel verder?

Het nieuwe jaar in, zonder partner: waarom stellen na kerst uit elkaar gaan.

De kerstperiode, gezellig tafelen, familie opzoeken en eindelijk meer tijd voor elkaar. Je zou denken dat dit een periode is die iedereen dichter bij elkaar brengt, maar niets is minder waar. De maand na kerst staat in Amerika en Engeland zelfs bekend als ‘Divorce Month’ Ik praat erover met Thijs Maalderink van NPO Radio1 Fris!

Is het mogelijk om een relatie te hebben met een groot leeftijdsverschil?

De kerstperiode, gezellig tafelen, familie opzoeken en eindelijk meer tijd voor elkaar. Je zou denken dat dit een periode is die iedereen dichter bij elkaar brengt, maar niets is minder waar. De maand na kerst staat in Amerika en Engeland zelfs bekend als ‘Divorce Month’ Ik praat erover met Thijs Maalderink van NPO Radio1 Fris!

Interviews bij NPO Radio 1 Gaan! met Morad Elouakili

Over scheiding en ouderverstoting

In het programma van Radio NPO 1 Gaan! wil luisteraar Rick het wel eens hebben over ouderverstoting. Hij heeft zelf door zijn scheiding zijn kinderen al jaren niet gezien. Hij is helaas niet de enige die zijn kinderen na de scheiding niet meer te zien krijgt. Onder leiding van presentator Morad Elouakili vertel ik waarom ouders elkaar zo dwars kunnen liggen in een scheidingsproces. Klik hier om naar de opname te gaa: https://www.nporadio1.nl/fris/onderwerpen/72045-2021-02-07-is-het-mogelijk-om-een-relatie-te-hebben-met-een-groot-leeftijdsverschil

Valentijnsdag

Tijdens de Radio NPO 1 Gaan! Podcast praat ik met Marloes over Valentijnsdag. Het is vandaag Valentijnsdag, maar wordt dit nog wel gevierd? En gaat een relatie in deze periode nog wel over rozen? Bekijk de video om daar achter te komen: https://fb.watch/3ELXsrtn60/

Loveworkx in de media

Webinar bij Vallei on Zoom over vreemdgaan en seksualiteit

Interview bij Omroep Flevoland over vreemdgaan

Loveworkx Podcast

Loveworkx video's over vreemdgaan

Wat doe je als je partner is vreemdgegaan

Onderliggende problemen bij vreemdgaan

Vreemdgaan en social media

Verbeteren seksuele relatie

Introductie boek Vreemdgaan

Uitleg over online therapie

Als jij degene bent die vreemdgaat

Peter Verboom - EFT Nederland