Relatie doorbraak sessie; intensieve drie uur durende sessie relatietherapie.

De relatie doorbraak sessie is een intensieve drie uur durende sessie met volledige aandacht voor jullie situatie. Het geeft direct helderheid en een concreet actieplan. Inclusief voorbereidende vragenlijst en gedurende drie weken follow-up e-mail ondersteuning. Dit krijg je tijdens de drie uur durende relatie doorbraak sessie:

 

– EEN VOORBEREIDENDE VRAGENLIJST die je helpt om helderheid te krijgen over jullie doelen en die ik gebruik om me voor te bereiden op onze sessie, zodat we onze tijd effectief benutten.

 

– 3 UUR VOLLEDIGE AANDACHT VOOR JULLIE SPECIFIEKE SITUATIE, waarin jullie een combinatie krijgen van mijn ervaring met ruim 1500 klanten in de afgelopen 15 jaar en mijn scherpe kijk op persoonlijke en relatieontwikkeling die je helpen jullie proces te versnellen.

 

– EEN EENVOUDIG EN GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN GEPERSONALISEERD ACTIEPLAN met vervolgstappen die speciaal voor jou en je relatie gelden die ervoor zorgen dat je steeds bewuster wordt in je relatie. Ik zal je helpen je BLINDE VLEK te identificeren en wat er nodig is om uit de STATUS QUO van je relatie te komen. Je krijgt een heel duidelijk idee van hoe je verder kunt en een actieplan om je te helpen de dingen in je relatie te veranderen.

 

– FOLLOW-UP E-MAILONDERSTEUNING OM HET VERANDERPROCES TE ONDERSTEUNEN. We spreken af dat jullie elke week, gedurende een periode van drie weken, een voortgangsrapport sturen met de acties en de effecten. Hierdoor blijven jullie in verbinding met jullie doelen en blijf je in de ACTIEMODUS! Dit is een essentiële stap in het proces omdat alle verandering en groei enige weerstand bevat en verandering om actie vraagt. Dit vervolgcontact is een krachtige manier om de inzichten toe te passen.

 

​Ik maak elke maand ruimte in mijn agenda om relatie doorbraak sessies aan te bieden. Pak deze kans om mijn persoonlijke begeleiding te krijgen, zodat je kunt evolueren naar een bewustere relatie!

Plan je afspraak voor een relatie doorbraak sessie

Wil je zelf een passend moment bekijken voor een afspraak? Gebruik dan onderstaande agenda om je afspraak in te plannen.  

 

Ervaringen

Wij zijn Jacqueline ontzettend dankbaar voor de coaching die ze ons heeft gegeven. Wij bewonderen haar warme persoonlijkheid, de manier waarop ze je je innerlijke kracht laat ontdekken, wij zijn haar enthousiasme en haar deskundigheid zeer dankbaar wij zijn weer gegroeid als een fijn stel en dat gunnen wij iedereen!”

Peter en Lydia Beekelaar

Lees hier verder

Je relatie gaat er anders uitzien als je oude patronen loslaat en nieuwe patronen gaat integreren in je relatie gedurende de periode van drie weken.

Wanneer je met mij een drie uur durende doorbraak sessie voor je relatie boekt dan werk je aan drie onderdelen:

1. Identificeer de blokkades die je verhinderen om een fijne relatie te hebben.

2. Helderheid krijgen over wat je meer wilt in je relatie en hoe dat te bereiken.

3. Krijg concrete tips en handvatten voor thuis om een doorbraak in je relatie te creëren.Je voelt je opgelucht en krijgt weer hoop, omdat je weet wat er voor nodig is om aan je relatie te werken. Je zult GEÏNSPIREERD zijn om hier mee aan de slag te gaan en ontdekken hoe gemakkelijk het is om in actie te komen. En je zult dit ook DOEN! Word je bewuster en laat me je helpen de verandering te initiëren en te ontdekken wat het snelste en eenvoudigste pad is naar het succes van JOUW RELATIE!

Investering in JULLIE relatie doorbraak sessie: € 495, incl. 21% BTW. Een verslag en concrete tips is ook mogelijk voor € 49,50 incl. 21% BTW. ​Als je dit wilt kun je dit aangeven bij het boeken van de afspraak.

 

Boek nu jullie relatie doorbraak sessie

Hoe het allemaal werkt …

 

1. Klik hier voor het boeken van je RELATIE DOORBRAAK SESSIE. Je kunt me ook bellen voor het plannen van een afspraak. 

 

2. Zodra de afspraak is gemaakt ontvangen jullie de AFSPRAAK BEVESTIGING EN VRAGENLIJST per e-mail die mij de informatie geeft die ik nodig heb om jullie te begeleiden en te ondersteunen tijdens ons gesprek.

 

3. Op het geplande tijdstip hebben we de RELATIE DOORBRAAK SESSIE. Je voelt je opgelucht, ervaart meer vertrouwen! 

 

4. Als jullie kiezen voor een verslag zal ik jullie binnen twee-vijf werkdagen na onze sessie een GEPERSONALISEERD actieplan mailen met mijn indrukken, suggesties en de tips, hulpmiddelen en bronnen waarvan ik denk dat deze jullie het meest zullen helpen bij je volgende stappen om te werken aan jullie relatie.

5. Begin vervolgens met het UITVOEREN VAN JE ACTIEPLAN en werk aan je relatie met behulp van de inzichten en tips. Jullie kunnen mij, gedurende drie weken, elke week een kort verslag mailen, waarin jullie beschrijven hoe je aan je doelen hebt gewerkt, wat de effecten zijn en die je voortgang in jullie relatie weergeeft. Het is tevens een mogelijkheid om vragen te stellen op basis van je ervaringen.

 

Investering in JULLIE relatie doorbraak sessie: € 495, incl. 21% BTW. Een verslag en concrete tips is ook mogelijk voor € 49,50 incl. 21% BTW. Als je dit wilt kun je dit aangeven bij het boeken van de afspraak.