Relatie quickscan gesprek

Binnen 24 uur je relatieproblemen in kaart

Relatie quickscan gesprek

Een quickscan van de huidige en gewenste situatie van je relatie. Tastbaar en meetbaar.

Je kunt een afspraak maken via Zoom. Je kunt daarvoor meteen een afspraak boeken in mijn online agenda.

Investering

30 minuten 

Relatie Quickscan Gesprek ™  

€ 49,50* 

* inclusief Loveworkx boek t.w.v. € 21,99

Snel jullie relatieproblemen in kaart

Persoonlijk

Tijdens een gesprek gaan we in op jullie huidige en gewenste situatie zodat je weet waar je aan toe bent.

Tastbaar

We maken gevoelsmatige zaken die problemen geven in jullie relatie concreet.

Meetbaar

We maken de te verbeteren zaken in jullie relatie meetbaar. Zodat je tijdens een relatie therapietraject de vooruitgang kunnen volgen.

Loveworkx. Laat liefde voor je werken.

Terwijl je wacht tot er iets veranderd, groei je steeds verder uit elkaar.

Schaamte

Je houdt niet van het idee om je relatie issues ​​met een vreemde te bespreken. Soms heb je dat nog niet eens met je partner gedeeld.

Energielek

Relatieproblemen kosten energie. Je kan daar niet gemakkelijk over praten en je wordt er dagelijks mee geconfronteerd.

Straks ben je te laat

Stellen wachten gemiddeld zes jaar voordat ze hulp gaan zoeken. Hoe lang ben jij je al bewust dat je steeds verder uit elkaar groeit?

Wat kun je verwachten van Loveworkx?

Succesvolle aanpak

Zelfs in gevallen waarin mensen erg vastzitten in hun relatie is er veel mogelijk. 80% van de relaties verbetert. Je komt er beter uit. Wat de uitkomst ook is.

Zonder oordeel luisteren

We luisteren zonder oordeel. We helpen je om dingen bespreekbaar te maken, zonder dat het op ruzie uitdraait.

Concreet en diepgaand

Wij geloven dat je relatieproblemen alleen oplost met een directe aanpak. Dat je doortastend moet handelen, zodat je samen aan je problemen kunt werken en er sterker uitkomt.

Je relatie is geen probleem dat moet worden opgelost, maar gaat over bewust zijn en groei. Uit elkaar groeien is een proces. Elkaar weer vinden ook.

Wat zijn de effecten van de Loveworkx aanpak?

Er is echte aandacht

Je voelt je gewaardeerd, gesteund, gehoord, begrepen en gezien door je partner.

Zin in elkaar

Meer intimiteit en seksuele tevredenheid. Je voelt je vitaal en dat merk je zowel thuis als op je werk.

Rust en ontspanning

Je vindt het fijn om thuis te komen. Je voelt je geborgen en ontspannen. Er is geen angst meer voor ruzies of verlating.

Veel mensen nemen genoegen met de status quo.

Succesvolle aanpak

We liepen wat vast in een onderwerp en wilden graag iemand van buiten af mee laten kijken. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Jacqueline. Mooi hoeveel er aangeraakt kan worden in zo’n kort tijdbestek. We zijn met een hoop inzichten en wederzijds begrip weer naar huis gegaan en kunnen weer  samen vooruit. Ik heb haar ervaren als een fijne, integere en empathische therapeut.

Deborah Vogel

Doortastend

Jacqueline stelt je allereerst enorm op je gemak en is een zeer prettig persoon. Ze is daarnaast ook doortastend. Door de juiste vragen te stellen dringt ze zeer snel tot de kern door. Hierdoor wordt “alles” voor mij overzichtelijk en zeer duidelijk. Van de sessie geeft ze ook een zeer duidelijk verslag , wat mij houvast geeft. Voor mij is dit verslag zeer handig…… omdat het ,althans voor mij, het onmogelijk is om alles wat besproken is meteen te “onthouden”.

Yves

Samen verder na vreemdgaan

Mijn man is vreemdgegaan en dat was best heftig. Het is niet zo dat we elkaar niet begrijpen of dat we niet met elkaar communiceren of dat onze gevoelens niet toelaten maar toch leer ik elke keer in de sessie bij Jacqueline we iets nieuws over hoeveel we elkaar op een dieper niveau kunnen begrijpen onze gevoelens toe kunnen laten en de verbinding verder te vergroten. Ik zou het iedereen aanraden!

​M.

Jacqueline Evers – zeer ervaren relatietherapeut met hart voor mens en resultaat

Ervaring

In de afgelopen 16 jaar heb ik meer dan 1350 cliënten succesvol geholpen. Als kernteam docent aan de Nederlandse Academy voor Psychotherapie heb ik meer dan 250 therapeuten opgeleid.

Opleiding

Ik ben gediplomeerd in Psycho- en Hypnotherapie (4-jarige opleiding) en Integratief Kindertherapeut (4-jarige opleiding). Ik ben gecertificeerd in EFT (Emotionally Focused Therapy), Voice Dialogue en Familieopstellingen. ​

Aanpak

Mijn aanpak is gebaseerd op de belangrijkste hedendaagse inzichten over relatietherapie en mijn jarenlange praktijkervaring. Ik maak gebruik van mijn eigen ontwikkelde methode en werk met interventies die op maat worden afgestemd op beide partners. ​

Relatietherapeut Jacqueline Evers

Ik begrijp de business context

Naast mijn therapeutische kennis en ervaring heb ik tevens een achtergrond in het bedrijfsleven waar ik onder meer business unit manager en interim manager ben geweest.

Ik spreek de taal van het hart

Ik hoor vaak dat ik een warme en confronterende stijl hanteer, waarbij ik zonder oordeel luister, snel tot de kern kom en praktische handvatten biedt.